Kaashandel Sites kaas aankopen

Wiki Article


Goudse Kaas daar genot geen grenzen heeft! Een kaasmaker groeide op onder de rook van kaasstad Gouda. Hij zag dat een dorpen in het jonge Flevoland zichzelf langzaam maar absoluut ontwikkelden en greep een mogelijkheid om die andere markt te bedienen. De Kaashandel was geboren. Sinds de jaren zeventig is De Kaashandel een begrip op een markten over Flevoland met een ruim assortiment aan Goudse kaas boerenkaas komijnekaas en Friese Nagelkaas.
Nu ogen ze op verdere dan tien markten in Nederland. Met passie en hard werken leiden zij de Kaashandel op innovatieve handelwijze. Sinds veel jaar bestaan ze een trotse eigenaren over een populaire sites www. Goudse Kaas Shop. nl en www. Kaasfondue Shop. nl. Op deze manier weten ze zowel de zakelijke mits particuliere markt thuis en in Europa te bereiken.

Klik op deze plaats wegens de aanraking informatie en bezoek op deze plaats de bedrijfsfilm voorbeeld.


Dit speciale met Goudse Kaas kan zijn dat bedrijven en particulieren de typisch Hollandse producten zoals Goudse kaas verse stroopwafels gedroogde worst bloembollen kaasschaven en fonduepannen mogen kopen. Via een webshop kunnen zelfs kerstpakketten op maat worden vervaardigd. Een afhandeling en verzending is compleet door Goudse Kaas geregeld. Veilige Hollandse Goudsekaasshop cadeaus met ons omvangrijke nostalgische waarde aankomen zo vanwege iedereen in handbereik.
Betreffende Goudse Kaas bent u overal ter aarde ons beetje thuis. Via www. Goudse Kaas Shop. nl is dit geoorloofd om verdere vervolgens 250 soorten kaas vers aangaande het mes te bestellen. Een bestelling wordt vacuum verpakt en zo nodig voorzien van ons speciale coolpack. Hoewel kaas juist anti temperatuurwisselingen kan zorgt ons coolpack ervoor dat de kaas continu gekoeld blijft.Betaling kan zijn mogelijk via i Deal creditcard overboeking. Bedrijven mogen ook op rekening kopen. Verzending zal via Post NL. Natuurlijk kunt u dan ook gedurende een verzending uw pakket volgen via track and trace.

Report this wiki page